Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o. Idrija vas vabi na delavnico

 POSLOVNI BONTON IN POSLOVNA KOMUNIKACIJA

 Ali veste kako ravnati v različnih situacijah v poslovnem svetu? Ali veste kdaj lahko ponudite roko prvi in kako se pravilno rokujete? Kako primerno komunicirati po elektronski pošti, po telefonu? Ste prepričani, da v situacijah resnično ravnate v skladu s pravili bontona in pravili komunikacije, ki veljajo v poslovnem svetu? To je pomemben del znanj v svetu podjetništva.

 Kdaj:torek, 6. 11. 2018, ob 17:00 uri

Trajanje:2 uri

Kje:Coworking Idrija, Arkova 43, 5280 Idrija

Predavateljica: Bojana Košnik Čuk, mednarodno priznana strokovnjakinja za bonton, poslovni in diplomatski protokol. Je avtorica knjige 24 ur poslovnega bontona, številnih strokovnih člankov in televizijski in radijskih prispevkov.

Prijave:za udeležbo na predavanju je potrebna predhodna prijava na e-mail tina.lisac@icra.si ali 05 37 20 180. Prijave zbiramo do 5. 11. 2018 oz. do zasedbe prostih mest.

VSEBINA SEMINARJA:

·        Pravila poslovnega bontona poslovne komunikacije

·        Pravilno rokovanje

·        Pravila poslovne komunikacije po telefonu in elektronski pošti

·        sprejem poslovnih partnerjev, gostov, strank, dobrodošlica, kako postopamo, ko smo sami v vlogi gostov

·        olikan poslovni sestanek, (nekaj nasvetov za dobro izpeljan sestanek, razgovor, predstavitev sodelavcev, kako pravočasno zaključiti, kdo lahko vstopa v prostor, ko sestanek že poteka,…)

·        delovni zajtrki, poslovna kosila in večerje

·        kultura oblačenja, ...

  

Seminar je za udeležence brezplačen. Za dodatne informacije lahko pišete na e-mail tina.lisac@icra.si ali pokličete na Idrijsko-Cerkljansko razvojno agencijo d.o.o. Idrija, na telefonsko številko 05 37 20 180.

 Vljudno vabljeni!

VABILO