Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v

izobraževalni program Uspešna komunikacija s tujimi strankami in sicer organiziramo

 50-urni BREZPLAČNI začetni tečaj angleščine za zaposlene

Tečaj bo zajemal najpomembnejše osnove angleščine tako v govorjenem, kot v pisnem sporazumevanju. Namenjen je začetnikom, pa tudi tistim, ki želite osnovno znanje tujega jezika sistematično obnoviti. Sprehodili se bomo skozi različne koristne vzorce pogovorov v službi, po telefonu in v drugih, tudi bolj sproščenih situacijah. Delali bomo na sproščenosti pri tvorjenju lastnih besedil, kar bo tečajnikom pomagalo pri lažji komunikaciji v tujem jeziku.

Skupina: do15 oseb.

Lokacija: učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje).

Potek: prvo srečanje bo v ponedeljek 7. januarja 2019, ob 17.00 uri. Tečaj bo predvidoma potekal ob ponedeljkih po tri andragoške ure skupaj.

Ciljna skupina: so zaposleni odrasli, ki so manj usposobljeni, nižje izobraženi, s poudarkom na starejših od 45 let.

VABILO

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Pridružujemo si pravico do prestavitve začetka ali odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 13 udeležencev oziroma oz. če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

Da boste res pravočasno obveščeni o možnostih vključevanja v naše izobraževalne programe in boste lahko našli tudi kaj zase, vam svetujemo, da se na naši spletni strani prijavite na prejemanje NOVIC.

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2016 - 2019) delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike. V obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.