Slovenski podjetniški sklad objavlja štiri nove vavčerje za pomoč pri internacionalizaciji!


Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju: SPS) je 22.02.2019, v Ur. L. RS št. 11/2019 in na spletni strani SPS-a, objavil štiri nove vavčerske javne pozive, ki se nanašajo na POMOČ PRI INTERNACIONALIZACIJI. 

Podjetja bodo v okviru vavčerjev za internacionalizacijo lahko pridobila:

  • Vavčer za tržne raziskave tujih trgov, 
  • Vavčer za udeležbe na mednarodnih forumih, 
  • Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino, 
  • Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini.  

Skupno objavljenih že 6 vavčerskih pozivov
SPS je prva dva vavčerska poziva objavil 25.01.2019, in sicer Vavčer za certifikate kakovosti in Vavčer za zaščito intelektualne lastnine, k tem pa danes dodaja še vse štiri vavčerske pozive za internacionalizacijo. V pripravi pa so tudi že naslednji vavčerji z različnimi vsebinami (vavčerji za digitalizacijo, vavčerji za prototipiranje, vavčerji za prenos lastništva, vavčerji za krožno/zeleno gospodarstvo), katere bo SPS objavljal postopoma.

Več informacij najdete na spodnji povezavi: TUKAJ 

 


 

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  040 315 335 ali e-naslovu: tina.lisac@icra.si ali na sedežu SPOT svetovanje Goriška, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica. Za osebno svetovanje v Idriji je potrebna predhodna najava.