BREZPLAČNI začetni tečaj računalništva v Lazcu

Z jesenjo smo partnerji projekta sodelovanje LAS: Digitalne rešitve ZA izzive podeželja pričeli izvajanje izobraževanj s področja računalništva na območju Idrijsko-Cerkljanskega. Vabila oz. sezname izobraževanj bomo objavljali mesečno ali po potrebi na spletni strani ICRA ter Občin Idrija in Cerkno. Na delavnicah po krajevnih skupnostih smo ugotovili, da je največ zanimanja za začetne tečaje uporabe računalnikov, ki se bodo odvijali v večini sodelujočih krajevnih skupnostih, pa tudi za učenje uporabe interneta , e-pošte, e-storitev in osnov grafičnega oblikovanja. Sledite obvestilom v javnih občilih in se prijavite na katerega od tečajev, ki se vam zdi zanimiv.

Tečaji so brezplačni, nanje ni potrebno prinesti svojega osebnega računalnika, saj imamo na voljo mobilno učilnico. Ker pa je število tečajnikov in tečajnic omejeno, se je potrebno na tečaje obvezno prijaviti.

Prva izobraževanja bodo potekala v sodelovanju s KS Otalež v Vaškem središču Lazec. Da bi sporočilo doseglo čim večje število ljudi, lahko pripomorete tako, da o tečajih obvestite bližnje, za katere mislite, da bodo zainteresirani ali zainteresirane za udeležbo. Več informacij najdete v VABILU.

URNIK SREČANJ

Več informacij dobite na www.icra.si. Prijave so obvezne in jih sprejemamo na telefonski številki 05 37 43 913 ter na e-naslovu izobrazevanje@icra.si

Vabljeni k vpisu.

 

Projekt Digitalne rešitve ZA izzive podeželja sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2021 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino promocijskega gradiva je odgovoren vodilni partner pri LAS s CILjem  - ICRA d.o.o. Idrija.