AKTUALNI RAZPISI IZ URADNEGA LISTA

V Uradnem listu RS št. 69/2020 z dne 15. 5. 2020 so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

 

 1.      Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je objavilo spremembo Javnega razpisa za dvig kompetenc vodilnih turističnih destinacij in razvoj turistične ponudbe v vodilnih turističnih destinacijah v letih 2020 in 2021 – Prilagoditev javnega razpisa epidemiji covid-19.

Namen sprememb razpisa je prilagoditev razvoja turistične ponudbe zaradi epidemije COVID-19, spodbujanje digitalnega inoviranja slovenske kulturne dediščine in krepitev kompetenc zaposlenih na področju turizma v vodilnih destinacijah v Sloveniji.

Doda se tudi nov cilj javnega razpisa, ki se glasi:

-          preoblikovanje obstoječih in razvoj novih turističnih produktov, s čimer želijo ublažiti padec prihodov in prenočitev turistov ter prilivov iz naslova izvoza potovanj zaradi epidemije COVID-2019.

Spremenili so se tudi roki za oddajo vlog.

 

 2.      Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembe in dopolnitve Javnega razpisa za obratna sredstva v primarni kmetijski pridelavi – A1, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 65/20 z dne 8. 5. 2020.

 

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  040 315 335 ali e-naslovu: tina.lisac@icra.si ali na sedežu SPOT svetovanje Goriška, Ulica Gradnikove brigade 6, 5000 Nova Gorica. Za osebno svetovanje v Idriji je potrebna predhodna najava.