Kolesarske poti v osrčju idrijskih gozdov

V času Praznika idrijskih žlikrofov, 29.8.2015, bodo organizirani kolesarski izleti. Zanimivih gorsko kolesarskih tur, se lahko udeležite v spremstvu usposobljenih kolesarskih vodnikov.

Izkušeni kolesarski vodniki so pripravili tri zanimive izlete v osrčje idrijskih gozdov, kjer se neokrnjena lepota narave prepleta s kulturno dediščino, ki je povezana z idrijskim rudnikom.

Kolesarske poti - PROGRAM in zemljevid:

V osrčje krajinskega parka Zgornja Idrijca in čez Hleviše v Idrijo

Skozi osrčje krajinskega parka Zgornja Idrijca čez najvišje ležečo vas na Primorskem v dolino Idrijskega preloma

Preko obrobja črnovrške planote v krajinski park Zgornja Idrijca

Preverite katera tura vam bo najbolj ustrezala in se prijavite - na info@icra.si in sicer pošljite izpolnjen prijavni obrazec.

Upoštevali bomo vse prijave prispele in plačane do 24.8.2015. Cena vodenja in kosila je 31,00 eur.

V kolikor bo na posamezni turi premalo prijav (5-10 udeležencev v skupini) ali v primeru slabega vremena, si organizatorji pridružujemo pravico odpovedi kolesarskega vodenja. V tem primeru vam povrnemo plačano štartnino.

Na zbirališču bodo kolesarski vodniki preverili opremo in kolikor ne bo ustrezna si pridružujemo pravico, da se takega udeleženca ne sprejme v skupino.

Registracija udeležencev 29.8. od 8.30 dalje na parkirišču pri Avtobusni postaji Idrija. Odhod ob 9:00.

Za več informacij smo dosegljivi na telefonu 05 3743 910 ali 05 3720 180.

 

»Operacijo delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov za obdobje 2007-2013, prednostne usmeritve Regionalni razvojni programi, razvojne prioritete Razvoj regij«.