Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v


60-urni začetni tečaj računalništva (Računalniška pismenost za odrasle)

 

Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Temeljni namen programa je spodbuditi splošno računalniško pismenost med odraslimi, omogočiti vsem kar najbolje uporabljati osebni računalnik in spoznati prednosti njegove uporabe ter ponuditi osnovno računalniško usposabljanje, ki bo omogočilo aktivno vlogo v informacijski družbi.

Vsebine:
• Osnove OS Windows
• Izdelava in oblikovanje besedil
• Uporaba interneta
• Uporaba elektronske pošte
• Varnost in zaščita računalnika
• Druge vsebine

Trajanje: 60 ur
Pričetek: predvidoma v začetku oktobra, ob 17.00 (možen tudi dopoldanski termin, izvajanje tečaja bomo poskušali prilagoditi tudi tistim, ki delate v izmenah).
Lokacija: Učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje)

Ciljna skupina: Prednost pri vključitvi v program imajo zaposleni starejši od 45 let. Druge odrasle bomo lahko vključili v program, če bo prostor v skupini.

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. V prijavi navedite ime, priimek, kontakt, starost in stopnjo izobrazbe ter status (zaposlen/nezaposlen).

 

Vabilo (pdf) 


Pridružujemo si pravico do odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma, če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.

 

»Operacijo Razvijanje temeljnih in poklicnih kompetenc (2016 - 2019) delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada ter Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostna os: 10. Znanje, spretnosti in vseživljenjsko učenje za boljšo zaposljivost«.