Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija vas vabi k vpisu v


50-urni tečaj računalništva
Uporaba socialnih omrežij za delo in prosti čas
(program Računalniško in digitalno opismenjevanje)

 

Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Program bo imel poudarek na uporabi socialnih omrežij za delo in prosti čas.
Tečaj je namenjen vsem, ki računalnik že znate uporabljati in, ki bi svoje znanje radi nadgradili ter podrobneje spoznali socialna omrežja z vidika dela in prostega časa. V poplavi socialnih omrežij in mnogih informacij, že težko dohajamo, kaj vse se v svetu dogaja in s kom, za koga ter na kakšen način. Kljub temu pa je znanje o uporabi socialnih omrežij mogoče strateško uporabiti, predvsem za promocijo storitev ali izdelkov, ki jih ponujamo ter za ohranjanje stikov in komunikacijo s svojimi sorodniki, prijatelji in strankami.

Okvirne vsebine:
• spoznavanje družbenih omrežij
• odpiranje in ažuriranje profilov,
• poslovna uporaba socialnih omrežij,
• prednosti in slabosti poslovanja v socialnih omrežjih,
• druge vsebine po želji udeležencev.


Trajanje: 50 ur
Pričetek: Predvidoma v začetku oktobra, ob 17.00 uri. Izobraževanjem bomo poskušali prilagoditi tudi tistim, ki delate v izmenah – možen tudi dopoldanski termin.
Lokacija: Učilnica ICRUM na ICRA, Mestni trg 2, Idrija (2. nadstropje)
Ciljna skupina: Prednost pri vključitvi v program imajo zaposleni starejši od 45 let. Druge odrasle bomo lahko vključili v program, če bo prostor v skupini.

Za več informacij in prijavo nas pokličite na 05 37 43 913 ali nam pišite na izobrazevanje@icra.si. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest. V prijavi navedite ime, priimek, kontakt, starost in stopnjo izobrazbe ter status (zaposlen/nezaposlen).

 VABILO (pdf)

 

Pridružujemo si pravico do odpovedi tečaja, če se nanj prijavi manj kot 12 udeležencev oziroma, če v skupini ni dovolj udeležencev iz prednostne skupine.