Datum: 18. oktober 2017, ob 18. uri

Kraj: Mesto oblikovanja Slovenija, Dunajska 123, Ljubljana

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo - Direktorat za lesarstvo in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabita v sodelovanju z Zavodom Big, Društvom lesarjev Slovenije in drugimi partnerji na Lesarski forum na temo Napredno v lesarstvu z izjemno zasedbo mednarodno uveljavljenih strokovnjakov.

Na predavanjih Napredno v lesarstvu se bodo tuji strokovnjaki z različnih področij lesarstva, ter predstavniki hitro rastočih lesarskih blagovnih znamk, razvojno orientiranih pionirskih podjetij dotaknili vprašanj aktualnih razvojnih trendov v lesarstvu kot so lesena večnadstropna gradnja, trende na področju oblikovanja pohištva in lesenih izdelkov, aktualne prodajne trende na področju lesenih izdelkov (kaj se prodaja).

Lesarski forum je namenjen vzpostavljanju neposrednih stikov med slovenskimi lesarji in tujimi podjetji ter informiranju javnosti o naprednih rešitvah v lesu.

Kontaktne mize na Lesarskem forumu s tujimi podjetji

Na kontaktnih mizah v okviru Lesarskega foruma so organizirani individualni pogovori z gostujočimi tujimi strokovnjaki. So enkratna priložnost za lesarska podjetja navezovanju poslovnih stikov s tujimi podjetji. Število udeležencev je omejeno. Dodatne informacije in prijava: Zmago Novak, GSM: 041 669119.

Udeležba je brezplačna, potrebna je prijava.

Prijava: Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Več o dogodku

Lesarski forum je financiran s strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije - Direktorat za lesarstvo.