×

E-nostavno na kolo v Občini Logatec

Konec meseca maja je Občina Logatec v sklopu projekta E-nostavno na kolo namestila ob planinski koči na Vrhu Svetih Treh Kraljev kolesarsko stojalo, servisni stebriček in univerzalno sončno polnilnico ter prevzela tri gorska električna kolesa. Kolesarska infrastruktura je namenjena izboljšanju kolesarsko-turistične destinacije na Logaškem. S sodelovanjem v projektu je Občina Logatec postala del obsežnejše Gorenjske kolesarske mreže. 

Zato vas v soboto, 19. septembra 2020, vabimo pred planinsko kočo na Vrhu Svetih Treh Kraljev na predstavitev projekta E-nostavno na kolo, na katerem bomo tudi uradno predstavili prva e-kolesa v občini Logatec. 

Program dogodka:

  • Nagovor župana g. Berta Menarda in uradna predaja e-koles Planinskemu društvu Rovte. Planinska koča Vrh Sv. Treh Kraljev ob 11. uri.
  • Predstavitev tehničnih karakteristik e-koles (MTB SCOTT Aspect ERide 40) in pravil varne vožnje. Planinska koča Vrh Sv. Treh Kraljev. V sodelovanju z dobaviteljem Proloco trade d.o.o. med 10.30 in 13. uro. 
  • Ogled stojala, servisnega stebrička in polnilnice na sončno celico. Planinska koča Vrh Sv. Treh Kraljev med 8. in 18. uro. 
  • Delavnica varne vožnje z e-kolesi za starejše in ostale občane v sodelovanju s Planinskim društvom Rovte. Planinska koča Vrh Sv. Treh Kraljev med 8. in 18. uro. Vsaka polna ura vodena vožnja z e-kolesi. Predhodne prijave zbiramo na alenka.pisljar@icra.siObvezna uporaba lastnih čelad. 

Zaradi razmer, povezanih z epidemijo COVID-19, vas naprošamo, da svojo prisotnost na uradnem delu dogodka napoveste preko elektronske pošte nevenka.malavasic@logatec.si.  Število mest je omejeno.

Sistem za izposojo e-koles bo Občina Logatec vzpostavila skupaj s Planinskim društvom Rovte.

VABILO - letak.

Izvajanje projekta sodelovanja LAS E-nostavno na kolo podpira Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja. Organ upravljanja za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Za vsebino je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. 


torek, 15. september 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe