×

Projekt sodelovanja LAS Roko-delci

Z oktobrom se je pri nas začel izvajati projekt sodelovanja LAS Roko-delci. Poleg našega LAS s Ciljem so v projekt vključeni še LAS Obsotelje in Kozjansko, LAS Dobro pri nas in LAS loškega pogorja. V našem delu projekta sodelujejo kot partnerji še Mestni muzej Idrija, Čipkarska šola Idrija in Občina Logatec. S projektom želimo dokumentirati prisotna tradicionalna rokodelska znanja, nadgraditi obstoječe rokodelske produkte, razviti nove rokodelske produkte in jih povezati z obogatitvijo turistične ponudbe območij v okviru inovativnega kulturnega turizma. Včeraj smo se projektni partnerji prvič srečali, zaradi okoliščin preko spleta, in začrtali naše delo vnaprej. 


torek, 20. oktober 2020

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe