×

Snemanje izobraževalnega videa na temo idrijske čipke

V projektu Roko-delci (https://www.cipkarskasola.si/si/cipkarska/127/projekt-roko-delci/) so v Čipkarski šoli Idrija, v sodelovanju s snemalcem Vidom Uršičem, pričeli s snemanjem izobraževalnih video vsebin na temo idrijske čipke. Z izobraževalnim videom želijo poudariti pomen razvoja ter ohranjanja kulturne dediščine območja. Izobraževalne video vsebine bodo kmalu brezplačno na voljo klekljaricam. Snemanje so izvedli ob upoštevanju veljavnih omejitev in v skladu s priporočili NIJZ. 

Za vsebino je odgovorna Gimnazija Jurije Vege Idrija. Organ upravljanja pristojen za izvajanje programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014-2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.


četrtek, 25. februar 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe