×

Brezplačna tečaja Oblačno računalništvo in Osebni organizatorji

Za tiste, ki ste pri delu in življenju z računalnikom že suvereni, ICRA d.o.o. Idrija pripravljamo v okviru projekta sodelovanja LAS Digitalne rešitve za Izzive podeželja poseben sklop BREZPLAČNIH E-izobraževanj naprednih računalniških znanj za vsakdanjo rabo, tokrat dveh povezanih vsebinskih sklopov . Izobraževanje na temo oblačnega računalništva bo potekalo dvakrat, izobraževanje osrediščeno prav na osebne organizatorje pa enkrat, vsakič po 4 pedagoške ure naenkrat od 16.30 do 19.30:

E-IZOBRAŽEVANJE: OBLAČNO RAČUNALNIŠTVO

Vsebine: Predavatelj bo predstavil možnosti dela v oblaku, deljenje in souporabo datotek, koledarja, adresarja idr. Predstavil bo tudi sinhronizacijo podatkov med več napravami in kako uporabljati lastne privatne oblake.

Kdaj: ponedeljek, 8. 3. 2021, in torek, 9. 3. 2021, od 16.30 do 19.30 preko povezave Zoom, ki vam jo bomo poslali na dan izvedbe e-izobraževanja.

E-IZOBRAŽEVANJE: OSEBNI ORGANIZATORJI (PIM)

Vsebine: Predavatelj bo predstavil različne pripomočke za osebno organizacijo glede na namen, kot na primer kako upravljati koledar in opravila (Thunderbird, Google tasks, ToDo manager, Stickies ipd.), pripomočke za vodenje beležk in zapisov (OneNote, Evernote, Google Keep ipd.), za pripravo miselnih vzorcev (MindMap ipd.) ter za vodenje projektov (Kanban, Bitrix ipd.).

Kdaj: četrtek, 11. 3. 2021, od 16.30 do 19.30 preko povezave Zoom, ki vam jo bomo poslali na dan izvedbe e-izobraževanja.

Način izvedbe: E-izobraževanje bo potekalo na daljavo preko spletne aplikacije, ki bo omogočala zanimivo interaktivno izobraževanje, kjer boste v živo spremljali predavatelja, zastavljali vprašanja in prejemali naloge oz. navodila. Tečaj boste lahko spremljali kar od doma, preko vašega računalnika, ki ima možnost uporabe kamere, zvočnika in mikrofona. Če takšnega računalnika nimate, vam ga za čas poteka tečaja lahko posodimo mi.

Prijave: Zaradi omejenega števila prostih mest (izobraževanje bo potekalo v manjši skupini) je prijava obvezna na e-naslov izobrazevanje@icra.si, po telefonu na številki 05 37 43 913 ali preko spodnjega prijavnega obrazca. Ob prijavi nam prosimo obvezno sporočite vaš e-naslov, kamor vam bomo na dan izvedbe e-izobraževanja poslali povezavo, preko katere se boste lahko preprosto priključili delavnici. Prosimo Vas tudi, da nam ob prijavi sporočite, če se želite udeležiti ne obeh, temveč le enega od e-izobraževanj ter katerega.

Vljudno vabljeni!

Na izobraževanje se boste mogli prijaviti s polnim imenom in vključeno kamero, saj bomo med izobraževanjem naredili posnetek zaslona, ki bo veljal kot lista prisotnosti. To listo prisotnosti bomo hranili v našem arhivu mi in sofinancerji projekta, možnost vpogleda vanjo pa imajo tudi drugi državni in evropski organi, ki izvajajo nadzor nad porabo javnih sredstev. Posredovanje osebnih podatkov tem organom, omogočanje vpogleda vanjo in hrambo utemeljujemo s svojim »zakonitim interesom«, kajti le tako lahko izpolnimo svoje pogodbene obveznosti do financerjev o izvedbi aktivnosti, nadzor nad porabo sredstev pa je pogoj, da pridobimo javna sredstva za izvedbo aktivnosti. Zato vam jih lahko nudimo brezplačno.

 

V projektu sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja na lokalnem območju sodelujejo in sofinancirajo aktivnosti Občina Cerkno, Občina Idrija, ICRA d.o.o. Idrija in LAS s CILjem. Za vsebino promocijskega sporočila je odgovorna ICRA d.o.o. Idrija. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa za razvoj podeželja RS 2014-2020. Organ upravljanja določen za izvajanje programa razvoja podeželja RS 2014-2020 je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
petek, 26. februar 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe