Na vsebino
×

DELAVNICA »OD IDEJE DO USPEŠNEGA POSLOVNEGA MODELA«

Začetek vsake podjetniške poti je nabit z energijo in entuziazmom. Ideje o tem, kaj vse je mogoče, švigajo sem in tja. Prav vsak dan prinese nekaj novega, novo zamisel, kako bi lahko nekaj naredili še malo drugače. 

A prav ta kreativni kaos je pogosto tudi razlog, zakaj se podjetniške poti končajo, še preden se dobro začnejo. Če tega podjetniškega kaosa ne spravimo v obvladljive okvire in si ustvarimo jasno predstavo in fokus, lahko še dolgo tavamo in zaradi preveč razpršene energije in volje na koncu obupamo. 

Na praktični delavnici bomo v treh urah spoznali orodje "platno poslovnega modela", z uporabo katerega boste udeleženci razvijali svoje podjetniške ideje. Na koncu srečanja bo imel vsak udeleženec izoblikovan poslovni model, ki bo dal vedeti, kje so še pomanjkljivosti ter kje se skrivajo dodatne priložnosti.

Kdaj: ponedeljek, 21. 6. 2021, z začetkom ob 17. 30 uri

Trajanje: 3 ure

Lokacija: Pr' Golitu, Mestni trg 15, Idrija

Izvajalec delavnice: Žan Menart je direktor in soustanovitelj startup podjetja Smart Optometry, ki razvija pametne rešitve na področju digitalizacije zdravja. Je podjetniški mentor v okviru SPIRIT Slovenija, pospeševalnika Health Venture Lab podjetja GE Healthcare v Budimpešti ter Coworkinga Idrija. Kot predavatelj se najpogosteje ukvarja s področji razvoja podjetniške ideje, razvoja poslovnih modelov, strateškega načrtovanja ter digitalizacije. 

Prijave: prijave so obvezne in jih sprejemamo do zasedbe prostih mest. Prijavite se lahko na elektronski naslov: izobrazevanje@icra.si, po telefonski številki 05 37 43 911 ali preko spodnjega prijavnega obrazca.

Dogodek je za udeležence brezplačen, saj je sofinanciran s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Vljudno vabljeni!


Prijava

Z oddajo obrazca se strinjate z našimi pogoji o zasebnosti.
ponedeljek, 07. junij 2021
DELAVNICA »OD IDEJE DO USPEŠNEGA POSLOVNEGA MODELA«

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe