×

Indigo Vintage Shop – trgovina z rabljenimi oblačili in drugim blagom, ki deluje na spletu in v fizični trgovini

Tjaša Nardin se je odločila, da bo v lokalnem okolju dodala svoj košček v mozaiku trajnostnega nakupovanja in tako odprla prvo trgovini z rabljenimi oblačili in drugim blagom v Idriji. Vse skupaj pa se je začelo z zaobljubo same sebi, da ne bo več kupila novega kosa oblačila, ki pa začuda ni končala kot preostale novoletne zaobljube, ampak se je še vedno drži.

Spodbudili sta jo tudi dve lastnici tovrstnih trgovin, ki sta ji z veseljem podali vse nasvete in jo spodbujali pri njenih začetkih. Seveda pa ne bi šlo niti brez spodbude njenega partnerja in njegove družine, ki so ji omogočili začetek.

Tjaša s svojim poslovnim modelom podpira trajnostno nakupovanje in na ta način spodbuja k varovanju okolja, zmanjševanju količine odpadkov in se izogiba hitri modi, kjer je bistvo čim večja potrošnja. Prednost vidi tudi v tem, da je koncept predvsem mlajšim generacijam že poznan in ga vse bolj tudi podpirajo. Zaradi vse več o ozaveščanju o zero waste načinu življenja v lokalnem okolju pa je s tem lažja tudi njena pot.

Oblačila so na voljo v njeni fizični trgovinici v Rožni ulici v Idriji ter na spletu na FB strani IndigoVintage.si in na Instagram profilu Indigo.seconhand.si

 

FB: https://www.facebook.com/Indigovintage.si

IG: @Indigo.seconhand.si 

nedelja, 27. junij 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe