×

Hottie.si - prenosne peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči

Hottie.si - več modelov prenosnih peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči

1. mesto v kategoriji naj podjetniških idej

 

Podjetniška ideja Hottie.si se je rodila iz ljubezni do pristne hrane, ki je povzročila močno željo po oblikovanju nečesa novega in predvsem drugačnega. Ne želijo ustvariti samo tehnično dovršene linije produktov, ampak tudi kulinarično skupnost, ki je v našem lokalnem okolju sicer že bogato zastopana. Ekipo Hottie vodi strast do ustvarjalnosti, napredka in predvsem ljubezni do starodavne prakse pečenja pic in drugih pekarskih dobrot v skrbno nadzorovanih pogojih.

So inovativna ekipa inženirjev, ki pozna pomembnost detajlov v kombinaciji s kakovostnimi materiali. Le to je po njihovem mnenju ključno za edinstveno uporabniško izkušnjo vsakega domačega mojstra. In tako je nastala serija vrhunskih Hottie pečic z vso pripadajočo opremo.

V samem začetku razvoja celotnega projekta, je bil zastavljen širok poslovni model, kjer je izdelava kakovostnih prenosnih peči skupaj z ostalo opremo (različni loparji, plošče, predpasniki,...), le eden izmed segmentov dejavnosti. Znotraj tega so razvili več modelov prenosnih peči, kjer so v ospredje postavili lastnost praktičnosti, hkrati pa izhajali iz simulacij pogojev oz. termike statične krušne peči. Glavna prednost njihove linije prenosnih peči je inovativni izvlečni predal, ki omogoča preprosto manipulacijo v/iz peči in zagotavlja enostaven nadzor nad peko ter na ta način občutno olajša in hkrati izboljša uporabniško izkušnjo. Integracija tega je zaradi izredno visokih temperatur/raztezkov predstavljala konkreten tehničen zalogaj, ki so ga na podlagi prototipiranja, preizkusov in sodelovanja s specialisti relevantnih področij uspešno odpravili. Poleg ostalih lastnosti (prenosljivost, robustnost,...) ta izvlečni sistem predstavlja pečki nezanemarljivo konkurenčno prednost in hkrati nosi dejansko edinstvenost na trgu.

Jasno in presenetljivo potrditev tega so dobili tudi na trgu in pri prvih kupcih, s katerimi so še danes v kontaktu z željo po pridobitvi njihovih konstruktivnih mnenj. Eno izmed njihovih glavnih vodil je torej razumeti težave, izzive in želje kupcev ter s konstantnimi izboljšavami ter novostmi v prihodnosti v največji možni meri dosegati njihove preference in nadgrajevati njihovo uporabniško izkušnjo.

Hottie.si navdušujejo na vseh področjih – od produkta, poslovnega modela, prodaje in vseh drobnih podrobnosti, ki vse skupaj zaokrožijo v vrhunsko uporabniško izkušnjo kvalitetnega in dovršenega produkta.

Več: www.hottie.si

FB: https://www.facebook.com/Hottie.si

torek, 29. junij 2021

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe