Na vsebino
×

Natečaj INSPIRATION - START - GO! 2022

Natečaj INSPIRATION - START - GO! 2022 za izbor NAJ PODJETNIŠKIH DOBRIH PRAKS & IDEJ tudi letos ostaja z nami!

V lokalnem okolju je vsako leto vse več dobrih praks in inovativnih podjetniških idej. Zato smo se odločili, da tudi letos pripravimo natečaj in izmed vseh odličnih idej in dobrih praks izberemo 6 najboljših.

Izbirali bomo v dveh kategorijah, po 3 v vsaki kategoriji. Prva kategorija bo namenjena dobrim praksam v podjetništvu, torej že obstoječim podjetjem, tako na novo odprtim kot tistim, ki poslujete že dlje časa. Lahko gre tudi samo za dobro prakso, kako ste prilagodili poslovanje v času izrednih razmer in se odzvali na potrebe trga, nov način trženja produktov/storitev in druge dobre prakse pri poslovanju. Druga kategorija pa bo namenjena naj podjetniškim idejam – torej tistim, ki še čakajo na uresničitev oz. ste jih ravno pričeli uresničevati.

Prijave:

Prijave pošljite na e-mail: prijava@icra.si.

Prijava naj vsebuje:

  1. izpolnjen prijavni obrazec in morebitna soglasja, če se prijavlja mladoletna oseba,
  2. opis vaše podjetniške ideje oz. dobre prakse in 
  3. povezavo do vaše spletne strani, FB ali letaka. Če oddajate podjetniško idejo, lahko namesto spletne strani/socialnih omrežij/letaka priložite prototip, skico ali letak. 

Glavno vodilo pri pripravi prijave naj vam bo jedrnato predstavljanje bistva vaše podjetniške ideje/dobre prakse, skozi katero boste odgovorili na vse ključne kriterije, po katerih bo strokovna komisija ocenjevala prispele prijave. 

Rok za prijave: 13. 6. 2022 do 23.59.

Več o natečaju, pogojih in nagradah najtete TUKAJ.

Natečaj razpisuje Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

petek, 06. maj 2022
Natečaj INSPIRATION - START - GO! 2022

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe