Na vsebino
×

Sodelovanje v katalogu rokodelskih izdelkov

Spoštovane rokodelke in rokodelci!

Na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji bomo letošnjo jesen pripravili spletni katalog rokodelskih izdelkov z območja Cerkna, Idrije in Logatca. V njem želimo predstaviti vas, rokodelke in rokodelce, predvsem pa vaše izdelke

Katalog je mišljen kot promocija rokodelskih izdelkov, saj bomo spletni katalog takoj, ko bo končan,  poslali na naslove lokalnih podjetij in podjetnikov, kot predlog za nakup poslovnih, novoletnih in drugih priložnostnih daril. Objavljen bo tudi na številnih spletnih straneh in družbenih omrežjih, o njem bodo pripravljeni tudi novinarski prispevki.

Pri oblikovanju kataloga boste imeli rokodelke in rokodelce aktivno vlogo, saj bi sami pripravili svoje tekste in posneli fotografije. V pomoč pri tem bomo za vas pripravili 2 delavnici: praktično delavnico produktne fotografije in delavnico oblikovanja promocijskih besedil, s katerimi boste na atraktiven način predstavili sebe in svoje izdelke. Ta pridobljena znanja vam bodo zagotovo lahko še velikokrat prišla prav.

Prijave zainteresiranih za sodelovanje zbiramo do sobote, 1. 10. 2022, na elektronsko pošto: mateja.bizjak@icra.si ali po telefonu na številko 05 37 43 911. Predstavitev v katalogu je za vas brezplačna. Pogoj za vaše sodelovanje je, da ste za svojo dejavnost registrirani, torej da lahko za svoje izdelke izstavite račun, ter da imate svojo dejavnost registrirano na območju občin Cerkno, Idrija in Logatec.

Veseli bi bili vašega sodelovanja, saj smo trdno prepričani, da bomo s katalogom prispevali k dvigu prepoznavnosti in tržne zanimivosti rokodelskih izdelkov z našega območja.

Vodja projekta: Mateja Bizjak, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija

četrtek, 22. september 2022
Sodelovanje v katalogu rokodelskih izdelkov

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe