Na vsebino
×

S poznavanjem osebnostnih tipov do uspešne komunikacije

Občina Cerkno v sodelovanju z LTO Laufar Cerkno organizira delavnico z naslovom »S poznavanjem osebnostnih tipov do uspešne komunikacije«, ki bo v sredo, 23. novembra, ob 17.00 uri, v prostorih Večnamenskega centra Cerkno (Bevkova ulica 22).

Na delavnici bomo izvedeli kako lahko s poznavanjem svojih vedenjskih preferenc in odkrivanje le-teh pri sogovornikih, svojo komunikacijo prilagodimo in dosežemo več razumevanja, sodelovanja, več vpogleda v drugega in s tem večjo prepričljivost. Te veščine nam koristijo tako v zasebnem, kot tudi v poslovnem življenju. 

Delavnico bo izvedla Saša Einsiedler - licencirana trenerka uspešnosti po Jacku Canfieldu, mednarodna licencirana trenerka persolog DISC, DreamBuilder coach, praktik hipnoze, mediatorka, komunikacijska trenerka, avtorica, motivacijska govornica, podjetnica (svoje podjetje ima že 20 let) in mama 5 otrok. Mnogi se Saše spominjamo z radia in televizije, danes pa je tudi avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Več o vsebini si lahko preberete v priloženem VABILU

Za udeležbo na dogodku je potrebna predhodna prijava. Prijavite se lahko na elektronski naslov: minca.slakonja@visitcerkno.si ali na telefonsko številko: 064 277 696. Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Udeležba na dogodku je za udeležence brezplačna, saj je sofinancirana s strani Republike Slovenije in Evropskega sklada za regionalni razvoj, v okviru projekta FORMICA 4 Cerkno-Idrija-Logatec. Partnerji in tudi sofinancerji projekta so: LAS s CILjem, Občina Idrija, Idrijsko-Cerkljanska razvojna agencija d.o.o., Občina Logatec in Občina Cerkno.

Lepo vabljeni.

         

četrtek, 17. november 2022
S poznavanjem osebnostnih tipov do uspešne komunikacije

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe