Srečanje gospodarstvenikov s primorskimi župani

Vabljeni na srečanje gospodarstvenikov s primorskimi župani občin Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid in Tolmin 4.3.2020 ob 14h v Bovec

Natečaj za mednarodno arhitekturno nagrado »Constructive Alps«

Iskanje najprodornejših projektov trajnostne gradnje in prenove v Alpah.

Pregled aktualnih razpisov

Aktualni razpisi SPIRIT, Zavoda za zaposlovanje, Slovenskega podjetniškega sklada. ministrstev

ABC PODJETNIŠTVA

Usposabljanje je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah. Udeležba na ABC podjetništva je eden izmed pogojev za kandidiranje na natečaju za pridobitev sredstev za podjetnice začetnice.

Odprta vrata kmetij - seznam lokalnih pridelovalcev in predelovalcev

V okviru projekta sodelovanja Odprta vrata kmetij, smo štiri lokalne akcijske skupne LAS s CILjem, LAS Gorenjska košarica, LAS loškega pogorja in LAS Srce Slovenije na podlagi objavljenega javnega poziva, pripravile seznam lokalnih pridelovalcev in predelovalcev mleka iz senene prireje , sadja in jagodičevja ter izdelkov iz sadja, jagodičevja in senenega mleka.

Odpiranje novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O.

Razvojna agencija Sora d.o.o. vas v okviru projekta SPOT svetovanje Gorenjska vabi na dogodek odpiranja novih poslovnih priložnosti z ogledom/predstavitvijo podjetij ETIKETA, TISKARNA, D.D. in ETIKETA INTERACTIVE D.O.O. , ki bo potekal v četrtek, 5. marca 2020, od 15.00 do 17.30 ure, na Industrijski ulici 6 v Žireh.

Prihajajoči gozdarski razpisi 2020

V letu 2020 bodo zopet možnosti za pridobitev sredstev oziroma za sofinanciranje v gozdarstvu iz naslova Programa za razvoj podeželja. Ker si želimo, da ste o tem dobro informirani, vas vabimo na predstavitve in izobraževanja o prihajajočih gozdarskih razpisih.

Poslovno poročanje 2019 in davčne novosti 2020

Pravne osebe in samostojni podjetniki so obvezni najmanj enkrat letno preveriti, ali se stanje posameznih aktivnih in pasivnih postavk v premoženjski bilanci stanja ujemajo z dejanskim stanjem. Tako morajo, glede na računovodske in davčne ...

Zaključna konferenca projekta BhENEFIT

Projekt BhENEFIT, ki se ukvarja s celostnim upravljanjem historičnih urbanih območij, se počasi bliža zaključku. ICRA, ki pri projektu sodeluje kot partner in vodja komunikacije projekta, bo te dni gostila ...

Za novo kakovost bivanja

Brezplačno usposabljanje za kakovostno prenovo starejših objektov.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • >>
  • Last