Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 196/2021 z dne 17. 12. 2021

Rok za prijavo: sreda, 13. april 2022

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 196/2021 z dne 17. 12. 2021, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 22. javni razpis za poukrep 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2021. Operacija: Naložbe za izboljšanje splošne učinkovitosti in trajnosti kmetijskih gospodarstev, namenjene zaščiti živali na paši pred velikimi zvermi.

Predmet javnega razpisa so naložbe kmetijskih gospodarstev s ciljem izboljšanja učinkovitosti in trajnosti kmetijskih gospodarstev, namenjene zaščiti živali na paši pred velikimi zvermi: naložbe v ureditev pašnikov in obor za rejo domačih živali oziroma gojenje divjadi z visoko premičnimi varovalnimi elektromrežami in nepremičnimi elektroograjami na območjih pojavljanja medveda in volka. Naložbe se izvajajo kot individualne ali kolektivne naložbe.

Namen razpisa je izboljšanje konkurenčnosti kmetijskih gospodarstev z zaščito domačih živali oziroma gojenje divjadi na območju pojavljanja medveda in volka.

Na razpis se lahko prijavijo nosilci majhnih kmetij, fizične osebe, samostojni podjetniki posamezniki in pravne osebe.

Razpis je zaprtega tipa, prijave nanj so možne od 10. 1. do 13. 4. 2022.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.: 05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe