Na vsebino
×

Javni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 3/2022 z dne 7. 1. 2022

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 3/2022 z dne 7. 1. 2022, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za kulturo je objavilo obvestilo o spremembi – podaljšanju razpisnega roka v zadevi javnega razpisa za izbor večletnih kulturnih projektov, ki jih bo na področjih umetnosti v letih 2022-2025 sofinancirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo.

Ministrstva za kulturo podaljšuje trajanje razpisnega roka za prijavo na razpis. Razpis bo trajal od 10. 12. 2021 do 21. 1. 2022.

2. Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je objavilo spremembe vsebine javnega razpisa z oznako P7 2021 – Mikrokrediti, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS, št. 209/21 z dne 31. 12. 2021.

Spremembe se nanašajo na poglavje o predmetu, namenu in cilju produkta mikrokrediti ter na splošne pogoje kandidiranja na razpis.


Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe