Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 58/2022 z dne 29. 4. 2022

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 58/2022 z dne 29. 4. 2022, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo 6. javni razpis za odpravo zaraščanja na kmetijskih zemljiščih.

Predmet javnega razpisa je podpora za odpravo zaraščanja na kmetijskih zemljiščih. Višina razpisanih nepovratnih sredstev znaša do vključno 250.000 EUR. 

Razpis je odprtega tipa, prijava nanj je možna od 19. 5. 2022 do zaprtja javnega razpisa.

2. Javni sklad RS za kulturne dejavnosti je objavil obvestilo o odprtju dveh javnih razpisov za sofinanciranje obnove prostorov in nakupa opreme za potrebe ljubiteljske kulture in razvoj mladinske kulturne dejavnosti.

Z javnim razpisom se bo sofinanciralo najnujnejše prostorske pogoje in opremo za razvoj ljubiteljske in nevladne kulture za leto 2022 (razpis Prostori/Oprema-2022) ter javni razpis za izbor predlogov za sofinanciranje najnujnejših prostorskih pogojev in opreme za razvoj mladinske kulturne dejavnosti za leto 2022 (razpis MKC-2022).

Zbiranje vlog se je začelo 29. 4. 2022 in se bo zaključilo 30. 5. 2022.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.

Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe