Na vsebino
×

Aktualni razpisi iz Uradnega lista RS, št. 89/2022 z dne 1. 7. 2022

V zadnji številki Uradnega lista RS, št. 89/2022 z dne 1. 7. 2022, so bila objavljena naslednja javna obvestila in javni razpisi:

1. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil spremembe Javnega razpisa za pred-financiranje projektov v kmetijstvu in gozdarstvu – A-PF, ki je bil objavljen v Uradnem listu RS št. 38/22.

Spremeni se skupni razpisani znesek.

2. Slovenski regionalno razvojni sklad je objavil zaprtje javnega razpisa za sofinanciranje izvajanja neformalnih izobraževanj za odrasle, stare 55 let ali več na področju digitalnih kompetenc za leto 2022.

3. Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis za dodelitev podpore za vzdrževanje čebelnjakov za prenos znanja v čebelarstvu v programskem letu 2022.

Predmet javnega razpisa je dodelitev podpore za vzdrževanje čebelnjakov za prenos znanja v čebelarstvu, z uporabo katerih se bosta izboljšala prenos in izmenjava znanja na področju čebelarstva.

Razpis je odprt do 31. 7. 2022.

Upravičeni stroški so: strošek dela, strošek prevoza do čebelnjaka in strošek potrošnega materiala.

Upravičen strošek dela je ovrednoten na skupno 100 ur dela za vzdrževanje enega čebelnjaka za prenos znanja v čebelarstvu v višini 9,45 EUR/uro, kar se dodeli v obliki pavšalnega zneska za delo v višini 945,00 EUR na leto za en vzdrževan čebelnjak za prenos znanja v čebelarstvu.

4. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport je objavilo javni razpis »Projektno delo za pridobitev praktičnih izkušenj in znanj študentov v delovnem okolju 2022/2023«.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje izvedbe projektov, s katerimi se krepi sodelovanje in povezovanje visokošolskega sistema z gospodarstvom ter z negospodarskim in neprofitnim  sektorjem v lokalnem/regionalnem okolju.  V projektne aktivnosti se bodo vključevali študenti pod mentorstvom pedagoških mentorjev, delovnih mentorjev oziroma strokovnih sodelavcev iz lokalnega/regionalnega okolja.

Z razpisom se želi mladim omogočiti pridobivanje konkretnih, praktičnih izkušenj že med izobraževanjem, razvoj znanj za neposredno udejstvovanje pri uresničevanju idej in pridobivanju izkušenj, razvoj podjetnosti, inovativnosti, kreativnega razmišljanja, ustvarjalnosti ipd. za večjo zaposljivost in lažje prehod novo delovno okolje.

Ciljna skupina javnega razpisa so študenti na dodiplomski in podiplomski stopnji ter učitelji, pri čemer imajo učitelji podporno vlogo.

Rok za oddajo vlog na razpis je 18. 8. 2022.

Dodatne informacije, besedilo razpisov in razpisno dokumentacijo posameznega razpisa lahko dobite na Idrijsko-Cerkljanski razvojni agenciji, Mestni trg 2, 5280 Idrija, na tel. št.:  05 43 911 ali e-naslovu: mateja.bizjak@icra.si. Aktivnost je sofinancirana s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republike Slovenije, v okviru projekta Formica 4 Cerkno-Idrija-Logatec.


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Sodelavci

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe