×

Podaljšano javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih

Rok za prijavo: nedelja, 15. november 2020

Zavod za zaposlovanje Slovenije obvešča, da po novem lahko delodajalci najkasneje do 15. 11. 2020 oddate ponudbo na javno povabilo za trajno zaposlovanje mladih. Pridobite lahko subvencijo za zaposlitev mladih brezposelnih pred dopolnjenim 30. letom starosti. 

Na portalu za delodajalce lahko predložite ponudbo za subvencionirano zaposlitev brezposelnih še v okviru dveh javnih povabil: Zaposli.me in Spodbujanje zaposlovanja oseb iz programa Učne delavnice.

Ravno tako lahko uveljavljate subvencijo za zaposlitev brezposelnih, ki ste jih pred tem preizkusili na delovnem mestu v programu Delovni preizkus ali usposabljali na delovnem mestu v programu Usposabljam.se 2020.

Preberite več ...


Kako vam lahko pomagamo?

Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja, pobude ali vam pomagali poiskati rešitev. Vstopite v kontakt z nami.

Pišite nam

Aktualno

Storitve

Z vami že 20 let

Naše delo izhaja iz spoštovanja – najprej do tega, kar je bilo ustvarjeno, in do ljudi, ki so to ustvarili. Ostajamo odprti, da gledamo naprej in poslušamo drug drugega, da skupaj iščemo rešitve za potrebe, ki izvirajo iz našega okolja.
mag. Jožica Lazar, direktorica

Naša ekipa

Prijava na e-novice

Ne zamudite dogajanja v lokalnem okolju, brezplačnih izobraževanj in drugih novic.

Prijavite se na prejemanje e-obvestil.

Prijava

Razpisi

Uspešne zgodbe